VAN / ÇALDIRAN - İncealan Ortaokulu

Mrt

Sınıflar arası satranç turnuvası yapıldı.Birinci gelen öğrenci ödüllendirildi.

Kas

ATLETİZM KOŞUSUNDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ

MİNİK ERKEKLER KATEGORİSİNDE:ÖMER DEDE 2.OLMUŞTUR.

YILDIZ KIZLAR KATEGORİSİNDE;NURAN DEMİR 1.OLMUŞTUR.

YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE;YUSUF YALÇIINKAYA 1.OLMUŞTUR.

Mrt

12.03.2021 tarihinde okulumuzun bahçesinde "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" için program düzenlendi. İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yıl dönümü için bir araya geldiğimiz bu program saygı duruşu ile başlayıp, ardından okunan İstiklal Marşımız ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin ve hikayelerin okunmasının ardından program sona erdi. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Okulumuzu sağlıklı bir ortama çevirdik.2.Döneme hazırız.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl tutulan ulusal yastır.